Американската актриса и бивш посланик на добра воля на ООН Анджелина

...
Американската актриса и бивш посланик на добра воля на ООН Анджелина
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Газа е затвор на открито

Американската актриса и някогашен дипломат на благосклонност на ООН Анджелина Джоли реагира остро на нападението на Израел против бежанския лагер Джабалия в Газа и прикани за преустановяване на огъня.

Тя показа фотоси на бежанския лагер след нападението в персоналния си профил в Instagram, като съобщи: " Това е съзнателно бомбардиране на попаднало в капан население, което няма къде да избяга ".



" Газа е затвор на открито от близо две десетилетия и бързо се трансформира в всеобщ гроб. 40% от убитите са почтени деца ", съобщи американската актриса в обява в Instagram.

" Избиват се цели фамилии. Докато светът следи и с дейната поддръжка на доста държавни управления, милиони палестински цивилни - деца, дами, фамилии - са колективно наказвани и обезличавани, като в това време са лишавани от храна, медикаменти и филантропична помощ в прорез с интернационалното право. Като отхвърлят да изискат филантропично преустановяване на огъня и блокират Съвета за сигурност на Организация на обединените нации да наложи такова и на двете страни, международните водачи съучастват в тези закононарушения ", съобщи тя.



Миналата седмица тя също реагира на нападенията на Израел против цивилни жители в Газа и отправи апел за помощ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР